Prati nas

Horoskop

Nedeljni horoskop od 27. aprila do 3. maja

NS Online

Objavljeno

-

Foto: Pixabay

Pročitajte na šta vas u narednoj nedelji upozoravaju zvezde..


OVAN (21.3 – 20.4)

Od ove nedelje ćete moći da realizujete neke nove planove u vezi sa poslom. Nešto što ste dugo odlagali sada može da dođe na red. Budite konstruktivni i bolje se organizujte. Moguć je povećan priliv novca.

Što se ljubavi tiče, ako ste u vezi nema promena. Romantičniji ste nego inače i skloni ste flertu. Ipak, ako ste slobodni više ste za neki razgovor i druženje. Ne želite da se vezujete.

BIK (21.4 – 21.5)

Odlično se osećate ove nedelje. Provedite više vremena sa dragim ljudima. Posvetite se malo više sebi, fizičkom izgledu, vežbanju i ulepšavanju. Neka mlađa ženska osoba može da bude od pomoći. Zadovoljni ste napretkom. Što se ljubavi tiče, odlično se osećate u vezi, oko svega se lako dogovarate sa partnerom. Slobodni, preko posla je moguće novo poznanstvo, ipak imajte u vidu da sve može da ostane samo na priči, ali imajte strpljenja za osobu koja Vam se dopada.

BLIZANCI (22.5 – 21.6)

Brzo se dogovarate sa drugima. Ono što je bitno je da treba da obratite pažnju na to šta kome pričate, budite malo diskretniji. Ne brzajte sa odlukama u vezi sa poslom, jer to neće biti baš najbolja opcija. Provedite više vremena sa porodicom. Sve je idealno u vezi i dalje. Venera je u Vašem znaku pa su osećanja intenzivna. Slobodni, i dalje možete da se dvoumite između dve osobe, jedne iz prošlosti, a druga je osoba koju ste skoro upoznali.

RAK (22.6 – 22.7)

Imate dosta ideja. Ne znate šta biste prvo realizovali. Pitajte prijatelje za savet. Sada je idealno vreme za nove početke. Potrudite se da budete efikasni i brzi na poslu. Ne zapostavljajte privatni život zbog posla. Moguća je neka tajna veza, ako ste slobodni. Zauzeti, dosta toga što ne želite da kažete partneru utiče na Vaš odnos. Budite iskreniji.

LAV (23.7 – 22.8)

Ovo je sjajna nedelja za rad. Sve Vam ide lakše nego obično i prezadovoljni ste rezultatima. Potrudite se da se fokusirate na obaveze koje ste stalno ostavljali nedovršenim. Budite temeljniji. Moguća je neka nova ponuda za posao od starije ženske osobe. Što se veze tiče, neće biti nikakvih promena, ali je partner prilično nervozan. Potrudite se da date sve od sebe da ne zapostavljajte voljenu osobu. Ako ste slobodni, sada nije vreme za neku novu priču.

DEVICA (23.8 – 22.9)

Usporeni ste, ali Vas to previše ne opterećuje. Bolje je da radite sve polako nego površno. Posvetite se detaljima, iako ste pomalo rasejani. Imate potrebu da putujete, ali aspekti za to nisu trenutno idealni. Bolje bi bilo da razmislite kako da sredite kuću ili da upišete neki kurs jezika. U ljubavi ste prilično racionalni. Niste raspoloženi za ulazak u nove priče, samo Vas zanima posao. Ako ste zauzeti, partner može da ima previše razumevanja za Vas i obaveze koje imate.

VAGA (23.9 – 22.10)

Pitajte prijatelje za savet u vezi sa poslom. Mogu da Vam daju neku dobru ideju. Jako je bitno da ne pozajmljujete nikom novac. Platite račune na vreme, ova nedelja je bitna za odrađivanje tih obaveza. Smislite neki novi način kako možete da rešite probleme koje imate na poslu. Imate višak energije, pa ćete bar biti brzi u obavljanju neodložnih stavki. Strastveni ste, bilo da ste slobodni ili ne. Nećete imati nikakve probleme ove nedelje jer će sve ići kako ste zamislili. Ne brzajte sa ulaskom u vezu, sada nije vreme za nove početke, nego upoznajte dobro osobu koja Vam se dopada.

ŠKORPIJA (23.10 – 22.11)

Ambiciozni ste. Budite vredni. Drugi ljudi mogu da Vam budu od pomoći ove nedelje. Odlična je saradnja sa svima, a mogući su i neki novi dogovori. Ne odustajte od svojih namera zbog toga što neko može da Vas obeshrabri. Ignorišite prepreke i idite polako ka postavljenom cilju. Pozitivniji ste nego inače. Potrudite se da pokažete partneru koliko Vam je stalo. Slobodni, u Vaš život će ući neka osoba koja je veoma stabilna i koja Vam odgovara. Ne propustite šansu da se zaljubite.

STRELAC (23.11 – 21.12)

Odlično se osećate. Na poslu Vam sve ide od ruke. Ne možete da postignete da odradite sve što treba, ali Vas to čini srećnim jer je povećan i priliv novca. Pozitivniji ste nego obično. Fokusirajte se na jednu obavezu, nemojte da se rasplinjavate. Osoba sa kojom imate odličnu komunikaciju je za Vas. Ako nije tako onda idite dalje. Ukoliko sada jeste u vezi, nađite način da Vam ne bude dosadno u vezi, jer to je jedini način da održite ljubav.

JARAC (22.12 – 20.1)

Imate želju da se zabavite, da potrošite više novca nego inače. To nije baš dobra ideja, ali ipak možete da kupite nešto sebi. Ove nedelje je bitno da realizujete neke ideje koje želite odavno, a imaćete podršku bliskih ljudi. Pomalo ste rasejani, ali to ne znači da ne možete da završite sve obaveze na vreme. Ne odustajte od svojih ciljeva. Slobodni, preko interneta je moguće poznanstvo. Strastveni ste. Ako ste zauzeti, ne budite previše ljubomorni, to može da napravi problem u vezi.

VODOLIJA (21.1 – 19.2)

Na prvom mestu Vam je porodica. Sada je vreme za neki novi projekat. Od sredine nedelje ćete biti kreativniji. U petak se malo ubrzajte, ne otaljavajte posao. Imate višak energije i ne želite da budete u vezi, ako već niste. Nervira Vas svaka pomisao na obavezu. Svakako, jedino neka mlađa osoba od Vas može da Vam se dopadne. Ukoliko ste u vezi, budite kreativni i iznenadite partnera. Ne dozvolite da Vaši problemi utiču na odnos.

RIBE (20.2 – 20.3)

Ove nedelje će sve ići od ruke. Lako odrađujete obaveze. Imate dosta ideja, ali ne morate da se odreknete nijedne jer ćete sigurno uspeti da sve odradite što ste zamislili. Imaćete samo problem sa premorom, pa je bitno da odmarate više posle posla. Brinite više o svom zdravlju. Razmislite šta može da usreći Vašeg partnera. Pomno posmatrajte njegovo ponašanje da ne biste bili u problemu jer Vam on neće reći šta mu smeta. Ako ste slobodni, imajte u vidu da nije baš dobra nedelja za početak nove veze, ali jeste za dopisivanje i flert. Budite otvoreni za nove kontakte.

Komentariši

Leave a Reply

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Horoskop

Nedeljni horoskop od 11. do 17. maja

NS Online

Objavljeno

-

Autor

Foto: Pixabay

Pročitajte na šta vas u narednoj nedelji upozoravaju zvezde…

OVAN (21.3 – 20.4)

Što se tiče energije, bitno je da ne donosite na brzinu odluke nego dobro razmislite šta treba prvo da završite. Ne započinjite ništa važno. Možete konačno da se vratite nekim planovima koje ste imali odavno. Priliv novca će biti povećan, a ako Vas neko pozove za neki honorarni posao, ne odbijajte priliku za novi angažman. Svaka saradnja sa mlađim osobama može da bude produktivna. Može da se javi neka osoba sa kojom ste već imali komunikaciju. Zauzeti, poradite na komunikaciji sa partnerom.

BIK (21.4 – 21.5)

Možete imati kraći poslovni put. Neka ženska osoba može odlično da sarađuje sa Vama. Sada je vreme da razmislite šta tačno želite da radite i koje poslove možete da započnete. Pazite kome šta pričate ove nedelje, budite diskretniji. Prestaće svaki stres na poslu. Ne morate previše da radite, nego samo odradite prioritetne obaveze. Sad je jako povoljan period za uživanje i možete da poradite na odnosu sa partnerom. Strastveni ste i duhoviti, pa su moguća nova poznanstva.

BLIZANCI (22.5 – 21.6)

Raspoloženi ste odlično. Imate višak energije. Konačno se sva pažnja sa ljubavnih odnosa prenosi na posao. Bićete posvećeni radu, ali možete imati neke manje nesporazume sa kolegama. Dajte sve od sebe da obaveze ne odlažete. Što se ljubavi tiče, bitno je da ne zapostavljate voljenu osobu zbog obaveza, ali bićete oboje nervozni. Ako ste slobodni, sada je vreme da razmislite o nekoj osobi koja živi blizu Vas. Flert neće biti dovoljan.

RAK (22.6 – 22.7)

Veoma ste privlačni drugima. Sada je vreme za zaljubljivanje i novu vezu. Ako ste zauzeti, pojačane su strasti i može da dođe do ljubomornih scena, pa bi bilo poželjno da te neprijatne situacije izbegnete. Jako ste napeti, ali to će tako biti do kraja nedelje. Očekivani priliv novca možete da dobijete. Bitno je da ne pozajmljujete novac drugima. Imate dosta novih kontakata i ipak ćete uz pomoć kolega uspeti da sve uradite kako ste isplanirali.

LAV (23.7 – 22.8)

Stabilizuje se novčana situacija, bićete zadovoljni. Bitno je da izbegavate povećane troškove za stvari koje Vam nisu neophodne. Nema razloga za brigu i nervozu. Odlična saradnja može da bude sa osobama koje nisu iz Vašeg mesta. Popraviće se odnos sa voljenom osobom. Imaćete manje problema. Ako ste slobodni, moguća je avantura, niste raspoloženi za ozbiljnije priče.

DEVICA (23.8 – 22.9)

Jako ste vredni i dobro organizovani. Želite da učite nove stvari i da se usavršavate. Ako ste napeti, bavite se sportom, pa ispraznite višak energije. Pripazite se u saobraćaju. Imaćete dosta posla. Ako imate priliku za promenu posla ili neki novi posao, razmislite o tome. Nemojte da imate previše poverenja u neku blisku stariju žensku osobu. Sve uzimajte sa rezervom. Spremni ste za novu vezu. Imate želju da se potrudite i uložite vreme i energiju u ljubavne odnose. Romantični ste.

VAGA (23.9 – 22.10)

Mogući su novčani izdaci. Platite račune na vreme i ne pozajmljujte nikome novac. Završavajte sve obaveze koje ste odložili. Imate potrebu da više radite kako biste bili manje nervozni. Neka muška osoba može da Vas izbaci iz takta na radnom mestu. Partner Vam može biti podrška u poslu. Slobodni, skloni ste avanturama.

ŠKORPIJA (23.10 – 22.11)

Konačno niste više napeti, nego fokusirani. Tačno znate šta treba da uradite i kako da poboljšate svoj rad. Dobro je da ste počeli da svoju kreativnost primenjujete u poslu. Lako dolazite do novih rešenja i moguć je napredak na poslu. Romantičniji ste nego inače i skloni zaljubljivanju. Dvoumite se između više osoba. Ako ste zauzeti, nemojte da zamerate neke sitnice partneru, nego pokušajte da napravite kompromis.

STRELAC (23.11 – 21.12)

Zadovoljni ste prilivom novca, iako ste veoma umorni. Nisu baš idealni aspekti i niste dobro raspoloženi, ali ste dobro organizovani. Ne oslanjajte se na druge ljude ove nedelje. Nećete imati ni podršku porodice, ni prijatelja, ukoliko želite da napravite neke nagle promene. Držite se sigurnog puta i već ostvarenih saradnji sa drugima. Ako ste slobodni, imate potrebu da se upoznajete sa novim osobama, ali ne morate da budete u vezi. Želite da se neko trudi oko Vas. Ako ste zauzeti, nema promena ove nedelje. Sve je idealno.

JARAC (22.12 – 20.1)

Mogući su problemi u komunikaciji sa kolegama. Najbolje bi bilo da prećutite ako Vam nešto smeta. Ove nedelje prestaju problemi sa novcem i moći ćete da štedite. Nađite novi način da ostvarite stabilnost i da napredujete. Neka starija muška osoba može da bude od pomoći. Slobodni, ne želite da uđete u vezu, lakše Vam je da budete slobodni. Ako ste zauzeti, onda bi trebalo da poradite na strasti i da razmislite šta možete da radite sa voljenom osobom da ne bi bilo dosadno.

VODOLIJA (21.1 – 19.2)

Imate potrebu da menjate dosta stvari na poslu. Razmišljate duže vreme o tome, ali nikako da to stvarno i uradite. Pitajte prijatelja za savet ili pomoć. Ne započinjite poslovne saradnje sa osobama koje ne poznajete duže vreme.  Moguće su veće promene na poslu, dajte sve od sebe da se uklopite sa drugima, ako radite u timu. Slobodni, trebalo bi da razmislite da li ste spremni za vezu. Skloni ste flertu, komunikaciji sa osobama koje Vam se dopadaju, ali neće se desiti ništa konkretno ove nedelje. Ako ste zauzeti, moguć je kraći put sa voljenom osobom ili provedite više vremena u prirodi. Bitno je da ne upadnete u kolotečinu.

RIBE (20.2 – 20.3)

Imate višak energije. Konačno ne želite da sve ostane kako je bilo do sada, već želite promene. Lako se prilagođavate drugima, pa čak i osobama koje su Vas do sada nervirale. Važno je da održavate je prijateljski odnos sa kolegama. Komunikacija sa voljenom osobom je dobra, ali ne želite da bilo šta menjate. Zadovoljni ste odnosom. Ako ste slobodni, neka osoba koja Vam je do sada bila prijatelj može da poželi nešto više.

Nastavi sa čitanjem

Facebook

Najčitanije